dinsdag, november 19, 2019

Tennistoernooi Wimbledon

Het Grand Slam toernooi op Wimbledon is voor miljoenen tennisliefhebbers over de hele wereld het hoogtepunt van het jaar. Niet alleen is Wimbledon het oudste tenniskampioenschap ter wereld, het is ook het enige van de 4 Grand Slams dat op gras wordt gespeeld. Wereldwijd is Wimbledon het best bekeken tennisevenement op tv, en het is teven het hoogtepunt van het jaar in de wereld van het wedden op tennis.

Wimbledon tennis

Voor honderdduizenden tennisfans over de hele wereld is het gokken op Wimbledon dé manier om hun tenniskennis te testen. Weet jij veel van tennis? Dan kun je die kennis inzetten om leuke bedragen te winnen met gokken op het tennistoernooi Wimbledon. Op geen enkel Grand Slam Toernooi wordt er zoveel ingezet als op Wimbledon.

Wimbledon is het enige grastoernooi en om op deze ondergrond goed uit de voeten te kunnen moet je echt een grasspecialist zijn. Wie goed speelt op gravel speelt meestal niet even goed op het gras van Wimbledon. Voor weddenschappen op Wimbledon is het dus van belang welke spelers en speelster goed spelen op gras, maar ok hoe in conditie is en hoe ze op vergelijkbare toernooien of in het voorgaande jaar hebben gespeeld. Ook bij het gokken op tennis bij Wimbledon geldt dat hoe meer je weet hoe groter je kans is om te winnen.

Inzetten op de ‘outright winner’, de speler waarvan jij denkt dat hij de komende editie van het Wimbledon Championship gaat winnen, kan bij een aantal bookmakers het hele jaar door. Tijdens Wimbledon zelf kun je bij iedere aanbieder van tennisweddenschappen op nog veel meer Wimbledon weddenschappen inzetten. Als je een gokje waagt op Grand Slam Tennis op Wimbledon speel je bovendien tegen heel veel fans vanuit de hele wereld waardoor er veel geld omgaat in wedden op wimbledon en je leuke bedragen kunt winnen.