dinsdag, november 19, 2019

Wedden op paarden

Unibet zit heel goed in de paardenkoersen die in Frankrijk worden gereden. Franse paardenkoersen zijn vrijwel allemaal te vinden bij Unibet. Races in Frankrijk worden o.a. op Le Mans, Le Croisé-Laroche, Longchamp, Champ de Mars en Larousse gehouden.

Ook kun je bij Unibet wedden op belangrijke koersen die worden gehouden in Engeland (o.a. Southwell, Ascot), Spanje (o.a. San Isidro) Italië (o.a. Palermo), Duitsland (o.a. Berlijn, Gelsenkirchen), Canada, en de Verenigde Staten.

De grootste paardenrace festivals zoals Ascot, Cheltenham en Southwell worden allemaal met verschillende weddenschappen aangeboden. Wedden op Paarden is een vorm van wedden waar meer komt kijken dan alleen maar een papiertje invullen. Bij voorbeeld welke jockey rijdt goed dit jaar en hebben ze al eerder paardenraces gewonnen.

Soms biedt Unibet ook koersen aan die in Nederland of België worden gereden, en in de regel kun je bij Unibet in dat geval alleen tegen vaste noteringen wedden op paarden.

Inzetten kan bij Unibet tot op de laatste seconde voor de race begint. Een extraatje van Unibet: als je wint met gokken op paarden, dan betaalt deze bookmaker je 5% extra uit boven op de officiële nettowinst!

Je kunt inzetten vanaf €1 en behalve simpelweg wedden op de wedstrijdwinnaar kun je bij Unibet ook op andere manieren inzetten:

  • Multi – meervoudige weddenschap, combinatie
  • 2sur4 – je kiest 2 paarden van de beste 4 zonder dat de volgorde er toe doet)
  • Tiercé – (trio): je kiest 3 paarden én de juiste volgorde waarin ze binnenkomen
  • Quarté – je kiest 4 paarden én de juiste volgorde waarin ze binnenkomen
  • Quinté – je kiest 5 paarden én de volgorde waarin ze binnenkomen

Voor bepaalde races biedt Unibet ook weddenschappen aan die vaste noteringen hebben. Uiteraard hebben ze ook ‘head-to-head’ paardenweddenschappen waarin je twee paarden met elkaar vergelijk en voorspelt welke de snelste is.