Wedden op KNVB Beker 2017

De KNVB Beker 2017 is de Nederlandse beker competitie voor de Nederlandse amateurs en professionele voetbal clubs. Alle betaald voetbal clubs doen mee in deze competitie en maken op deze manier kans op een plaats in Europees voetbal. Ook wordt aan het begin van het volgend seizoen de openingswedstrijd gespeeld tussen de winnaar van de Eredivisie en de KNVB Beker.

Als de winnaar van de Eredivisie en de winnaar van de KNVB Beker het zelfde zijn wordt er gespeeld tussen de nummer 2 in de Beker en de winnaar van de Eredivisie.

Live wedden en kijken naar KNVB Beker wedstrijden

Bij alle grote bookmakers kan er gewed worden op deze beker competitie, en kan als je buiten Nederland woont ook live gekeken worden naar de streams van de KNVB Beker wedstrijden. Het leuke aan wedden op bekerwedstrijden is dat je eigenlijk nooit weet wie er gaat winnen. Natuurlijk zijn de topclubs favoriet maar er bestaat altijd een grote kans dat de mindere teams winnen. Dit komt vaak door onderschatting van de topclubs. Hierdoor zijn de noteringen vaak hoog voor de underdog en kan je dus veel winnen als die underdog wint.

Als je van voetbal houdt en het leuk vind om met vrienden te wedden op uitslagen van sportwedstrijden zoals de KNVB Beker zou je dat ook eens online moeten proberen. In een online weddenschap op voetbal zet je tegelijk in met nog een heleboel andere mensen en dus kun je er flinke geldprijzen mee winnen.

Vooral live wedden op wordt veel gedaan, maar vergis je ook niet in het gokken andere sporten, want ook wordt er wereldwijd ontzettend veel geld ingezet op tennis, golf en motorsport weddenschappen. Online wedden betekent dat er vanuit de hele wereld op een sport wordt ingezet en dat betekent dat er voor eigenlijk alle denkbare sporten weddenschappen zijn te vinden bij bookmakers.

De meeste grote bookmakers hebben een Nederlandstalige versie van hun site. Want ook in Nederland zijn er steeds meer mensen die het online wedden op voetbal ontdekken. Niet alleen omdat de winstkansen en prijzen veel groter zijn dan bij de lotto en de toto, maar vooral omdat wedden op voetbal bij een online bookmaker zo veel meer variatie biedt. Het is gewoon ontzettend leuk en spannend om te doen.

Ook kun je bij de alle bookmakers live wedden op de KNVB Beker wedstrijden. Er is niets spannenders dan geld inzetten terwijl je een wedstrijd volgt. En om het nog leuker te maken bieden wedkantoren als Bwin, Unibet en Bet-at-home ook live online uitzendingen aan van sport. Unibet biedt live kijken naar Spaans en Belgisch voetbal aan, Bwin o.a. live kijken naar de Bundesliga en de Serie A, en Bet-at-home heeft Portugees en Frans topvoetbal op stream. Dat betekent gratis kijken naar voetbal wedstrijden online als je een account hebt bij een van deze aanbieders van online weddenschappen.