dinsdag, november 19, 2019

Voetbal Wedden

Iedereen kent de toto. Bij de toto voorspel je de uitslag van een voetbalwedstrijd. Als team A wint vul je een 1 in bij winst team B een 2 en bij een gelijkspel een 3. Als je gelijk hebt betaald de TOTO u de inzet uit maal de quotering(winstkans). Nu is het veel leuker om op de juiste uitslag te wedden of wie het eerste doelpunt scoort.

Wedden op voetbal bij bookmakers

Deze sportweddenschappen kunt u afsluiten bij de verschillende online bookmakers zoals Unibet en Bwin. Het werkt het zelfde als bij de TOTO, u bepaalt eerst wie er gaat winnen en met hoeveel. De quoteringen, winstkans, op deze weddenschappen zijn veel hoger. De kans dat u het goed heeft is dan ook kleiner natuurlijk.

Het voetbal wedden is een lucratieve manier van geld verdienen. De mogelijkheden zijn enorm. U kunt wedden op de winnaar van een wedstrijd maar ook op wie er het eerste doelpunt scoort of wie er de landskampioen wordt. Zelfs welk team de eerste drie corners krijgt.

Bookmaker acties

Ook op de individuele spelers kunt u wedden. Scoort de spits de 1 -0 . Vaak hebben bookmakers ook leuke acties. Zo heeft Unibet bij de Champions League de 0-0 actie. Dit houdt in dat als de wedstrijd waar u op gewed heeft in 0-0 eindigt u uw inzet terug krijgt.

Bij de online bookmakers moet u eerst een account aanmaken, vaak zit hier een welkombonus aanvast, daarna moet u wat geld op uw account storten en dan kunt u gelijk aan de slag. De minimale inzet van de weddenschappen is 1 euro.

Wedden op voetbal kan een saaie wedstrijd weer leuk maken.