dinsdag, november 19, 2019

Tour de France 2018

Wedden op wielrennen is een mooie manier om met je favoriete sport een leuk bedrag te verdienen. Omdat er veel renners aan de start verschijnen van een wielerwedstrijd, zijn de noteringen voor wielrenners vaak enorm hoog en de uitslag van een wedstrijd levert meer dan eens een verrassende winnaar op. Als jij goed weet te voorspellen wie de winnaar wordt, kun je al snel een winst van 20 tot 40 keer je inzet boeken.

Winstkansen

Bij een gokje op wielrennen zijn er dus veel hogere winsten mogelijk dan bijvoorbeeld met voetbal, en dit verklaart ook waarom weddenschappen op wielrennen steeds meer in de belangstelling komen te staan van gokliefhebbers, en ook van wielren fans die met hun kennis van de sport goede resultaten kunnen halen met een gokje op wielersport

Online wedkantoren bieden een groot aantal mogelijkheden om een weddenschap op wielrennen aan te gaan. Het hele jaar door worden er in de UCI WorldTour internationale wielerwedstrijden gereden, en de wedstrijden die hier van deel uitmaken hebben een zeer gevarieerd karakter. Gokken op Parijs-Roubaix, wedden op de Ronde van Vlaanderen of inzetten op de Giro zijn maar enkele van de wedstrijden waarop je een gokje kunt wagen met wielrensport.

Je kunt inzetten op wegraces van één dag, op je kunt wedden op de grote wedstrijden, zoals de Tour de France 2012. Bij dit soort meerdaagse wielerklassiekers kun je ook een meervoudige weddenschap afsluiten waarin je een aantal etappewinnaars voorspelt. Hiermee kun je jouw winst aanzienlijk vergroten, doordat je winst van de eerste weddenschap de inzet voor de tweede weddenschap wordt, etc. Je moet dan wel al je voorspellingen in de reeks goed hebben, maar met jouw kennis van parkoersen en wielrenners is zo’n gokje de moeite waard.