dinsdag, november 19, 2019

Tennis Weddenschappen

Wedden op tennis heeft veel meer te bieden dan Wimbledon Tennis en Roland Garros. Het tennisseizoen bestaat immers niet alleen maar uit vier grote grandslamtoernooien. Er wordt het hele jaar door getennist op tijdens de ATP en WTA tours, en dus wordt er ook het hele jaar door gegokt op tennis.

Wedden op ATP of WTA toernooien

Het ATP/WTA seizoen duurt van januari tot november. Het wordt gevolgd door miljoenen liefhebbers over de hele wereld. Daaronder zijn er velen die de ranglijsten en statistieken op de voet volgen en precies op de hoogte zijn van wat er gebeurd op tennisgebied. Op online sites voor wedden op tennis zul je dan ook altijd mogelijkheden vinden om in te zetten op de bijna wekelijkse tennistoernooien van de ATP/WTA Tour.

De wedstrijden uit de ATP/WTA Tour tellen mee voor de ATP en WTA World Rankings. Aan het einde van het seizoen wordt er bovendien een afsluitend toernooi gespeeld, bij de heren is dat de ATP World Tour Finals, en bij de vrouwen is dat het WTA Tour Championships. Daaraan mogen alleen de beste 8 spelers en speelsters meedoen.

Wedden op Davis cup

Wedden is dus mogelijk op alle wedstrijden die in het kader van de ATP en WTA Tours worden gespeeld. Daarnaast kun je ook inzetten op de Davis Cup waarin verschillende landen het tegen elkaar opnemen in zowel enkel- als dubbelspelen tennis. De Davis Cup wordt het hele jaar door gehouden een is een jaarlijkse competitie. Dor het jaar heen kun je wedden op welk land volgens jou de Davis Cup gaat winnen. Bij wedstrijden kun je ook op individuele wedstrijden gokken.