dinsdag, november 19, 2019

Sport Wedden Bookmakers

888 Sport

888Sport is een snel groeiende Online Bookmaker. Deze bookmaker heeft veel weddenschappen op voetbal, golf, paarden en honden races. Ook de meer speciale sport weddenschappen hebben ze. Van vechtsporten tot typische landen sporten.

Bij 888sport krijgt u bij inschrijving €88 WelkomstBonus, een van de hoogste op dit moment. Met veel maandelijkse sport promoties en hoge Bonussen is 888sport het online wedkantoor waar u zich meteen thuis voelt.

888sport met veel verschillende weddenschappen op sport, hoge noteringen en een Wedden Bonus van €88.

Unibet

Unibet is in Nederland een van de bekendste online bookmaker. Unibet is de bookmaker waar veel wedstrijden live gestreamd worden in combinatie met live wedden. Wat is er nou leuker dan naar de Primera Division te kijken en gelijk in te zetten wie het volgende doelpunt scoort.

De betalingen en stortingen gaan via iDeal bij Unibet en is zeer snel. Het plaatsen van een storting kost enkele seconde en het laten uitbetalen duur max 3 dagen. Afhankelijk van de bank.

Met een verdubbeling van uw eerste storting tot €50 en veel verschillende weddenschappen, is de bookmaker Unibet voor de Nederlandse  Wedden markt de beste bookmaker.

Stan James

Deze in Nederland wat onbekende Online Bookmaker is zeer overzichtelijk en heeft een website waar de navigatie erg makkelijk op is . StanJames bied bij inschrijving gelijk 10 pond gratis wedden aan en betalingen gaan via alle grote creditkaart maatschappijen en andere Online Betalings Sites. Helaas heeft StanJames nog geen iDeal betalingsmogelijkheid.

Met altijd zeer hoge noteringen en Live Wedden op heel veel voetbal competities is StanJames zeker een Online wedsite waar alle sportliefhebbers terecht kunnen.

Betsson

Betsson heeft speciaal voor de Nederlandse markt een 50% eerste storting bonus  tot €25.  Betsson is de sport bookmaker om live te wedden op sport. Er is veel interactie mogelijk met andere spelers.

Heel speciaal bij Betsson is dat er een Betting Exchange is. Je kan een eigen weddenschap maken en die aanbieden aan andere spelers. De marktplaats voor sport weddenschappen.

Elke dag heeft Betsson Super Odds, en de Big 4. De Super odds zijn sportweddenschappen met hele hoge noteringen en de Big 4 zijn de weddenschappen waar de meeste spelers op wedden en wat ze wedden. De Big 4 bij Betsson is ideaal om eens te beginnen met een wedden op sport.