Premier League Weddenschappen

De Engelse voetbalcompetitie wordt als de grootste ter wereld beschouwd. Engeland is de bakermat van het voetbal, maar ook van het wedden op sport. Niet alleen de Engelsen zijn gek op wedden en zetten grof in op voetbal in de Premier League, maar wedden op Engels voetbal gebeurd vanuit de hele wereld.

Wereldwijd genieten wekelijks miljoenen voetbalfans van Engels Voetbal. En ze zetten grif in op Premier League weddenschappen waarbij er dus grote bedragen te verdelen zijn onder degenen die met een juiste voorspelling hebben ingezet op Engelse voetbalwedstrijden.

Wint Manchester United van Liverpool? Is Chesea sterker dan de Blackburn Rovers? Heeft de blessure van een topvoetballer gevolgen voor de komende wedstrijd? Speelt Arsenal in dezelfde opstelling als verleden week? Als jij goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen het Engelse voetbal is een gokje wagen op de Premier League een spannende uitdaging om je Engelse voetbalkennis te testen.

Behalve wedden op de winnaar van de wedstrijd kun je op nog veel meer soorten weddenschappen inzetten. Welke club heeft het meeste balbezit? Wat is de stand na de eerste helft? Wordt er een even of oneven aantal doelpunten gescoord. Hattrick van Rooney? Scoort van der Vaart de eerste goal van de wedstrijd?

Een account openen bij een van de online aanbieders van Premier League wedden is eenvoudig, en bovendien krijg je een goede welkomstbonus waarmee je meteen aan de slag kun met wedden op de Engelse voetbalcompetitie.