dinsdag, november 19, 2019

Het Grand Slam toernooi van Franrijk Roland Garros

Tennisweddenschappen gaan niet alleen maar over wie een toernooi zal winnen, maar uiteindelijk gaat het daar voor de meeste tennisliefhebbers en dus ook degenen die het leuk vinden om op tennis te wedden, wel om. Maar gewoonweg wedden op wie wint is niet altijd de meest aantrekkelijke weddenschap op tennis.

Een weddenschap op wie winnaar wordt van het tenniskampioenschap Roland Garros levert vaak niet erg veel op en kan flinke risico’s meedragen. In dat geval kun je voor een ‘Each Way’ weddenschap kiezen. Wat je dan doet is: je kiest je favoriet die het toernooi volgens jou gaat winnen, maar op je wedstrookje vink je “each way” aan. Hiermee verdubbel je jouw inzet én je krijgt de helft van je weddenschap uitbetaald tegen de helft van de quotering (odds) als de tennisspeler waar jij op gokt wél de finale haalt maar verliest – en dus tweede wordt.

Als de speler die jij tipt als winnaar ook inderdaad wint, krijg je de helft van je weddenschap uitbetaald tegen de volle quotering, en de andere helft tegen de helft van de quotering. Dit soort weddenschap is een goede manier om je verlies te beperken, maar om er echt goed profijt van te hebben, moet je wel kijken of deze weddenschap het waard is; wed alleen met een ‘each way’ weddenschap als spelers voor 3,00 of meer worden genoteerd!

Behalve deze mogelijkheid zijn er natuurlijk nog tal van andere weddenschappen op tennis mogelijk: inzetten op wie de eerste set wint, uitslagen in sets, even-oneven sets in een wedstrijd, en nog veel meer. Waag eens een gokje op tennis en ontdek zelf hoe veelzijdig wedden op tennis kan zijn. Het Roland Garros 2012 Grand slam begint op zondag 27 mei 2012 tot en met zondag 10 juni 2012