dinsdag, november 19, 2019

De favorieten voor het mannen Tennis Toernooi

Op 16 januari 2012 gaat in Melbourne de Australian Open Tennis van start. In deze eerste Grand Slam van het jaar, zullen alle tennissers er alles aan doen om de vele punten voor de wereldranglijst halen. Unibet heeft een selectie gemaakt van de grootste favorieten in het herenenkelspel.

1. Novak Djokovic

De 24-jarige Serviër is de huidige nummer één van de wereld en schreef in 2011 drie van de vier Grand Slam toernooien op zijn naam. Djokovic kreeg het bovendien voor elkaar om maarliefst 41 wedstrijden achtereenvolgens te winnen.

Het is de vraag of Djokovic zijn fantastische seizoen kan evenaren, toch ziet Unibet de Serviër als de grootste kanshebber voor de titel in Australië.

Quote Unibet: 2.90.

2. Roger Federer

Roger Federer, momenteel de nummer drie van de ATP-ranglijst, wordt gezien als de grootste concurrent van Novak Djokovic. De inmiddels 30-jarige Zwitser, die in 2011 geen enkel Grand Slam toernooi wist te winnen, staat desondanks nog op een knappe derde stek.

Tijdens de ATP World Tour Finale in november 2011 liet Federer zien het spelletje nog niet verleerd te zijn. Hij won al zijn wedstrijden en schreef zo het prestigieuze wereldkampioenschap tennis voor de tweede maal op rij op zijn naam.

Quote Unibet: 4.00.

3. Rafael Nadal

De Spanjaard Rafael Nadal (ATP-2) maakt de top drie van favorieten compleet. De 25-jarige Nadal kende een moeizaam einde van het jaar. Hij werd al in de poulefase van de World Tour Finals uitgeschakeld, door ondermeer een kansloze nederlaag tegen Federer.

Toch droeg hij een week later bij aan de Davis Cup zege van Spanje. Hij won zijn enkelspelpartijen tegen Juan Monaco en Juan Martin Del Potro. De kans dat Nadal het Australian Open Tennis Toernooi 2012 is volgens Unibet niet heel groot de odds zijn  4.70.