dinsdag, november 19, 2019

Australian Open Tennis

Van 14 januari 2012 tot en met 27 januari 2013 staat het eerste Grand Slam toernooi van het jaar op het programma. In Melbourne gaat dan de Australian Open 2013 weer van start. De editie in 2013.

De Australian Open wordt afgewerkt op het blauwe hardcourt in Melbourne Park. Er wordt gestreden om verschillende onderdelen, namelijk het herenenkelspel, het damesenkelspel, het herendubbelspel, het damesdubbelspel en het gemengd dubbelspel. Het heren- en damesenkelspel bestaat uit in totaal 128 deelnemers. In het dubbelspel strijden 64 koppels om de titel.

In de tweede week van de Australian Open gaat ook het juniorentoernooi van start. Bij de junioren wordt er gestreden in het de jongensenkel-, meisjesenkel-, jongensdubbel- en meisjesdubbeltoernooi.

UnibetTV Streamt de Australian Open Tennis

Gedurende de periode tussen 14 januari tot en met 27 januari zullen vele wedstrijden live te volgen zijn via Unibet. Naast het volgen van de live wedstrijden, kunt u ook weddenschappen plaatsen. Het plaatsen van weddenschappen kan zowel vooraf wedstrijden als tijdens de wedstrijden.

Weddenschappen voorafgaand aan de wedstrijd zullen ondermeer bestaan uit een weddenschap over wie de wedstrijd wint, het aantal sets dat gespeeld zal gaan worden en het aantal games. Ook kunt u voorafgaand al inzetten over een mogelijke winnaar van de Australian Open.

Wanneer u live weddenschappen wilt plaatsen, kunt u de keuze maken uit ”wie wint het volgende punt”, ”wie wint de volgende game”, ”wie wint de volgende set” en zo zijn er nog diverse meerdere mogelijkheden om een weddenschap op te plaatsen.