Wedden op Champions League en Europa League: beide teams scoren tips. De Europese clubtoernooien naderen de halve finales. In de returns wordt alles beslist, dus goede kans op doelpunten. Onder meer met de Spaanse onderonsjes van bijvoorbeeld Atlético Madrid en FC Barcelona.

Manchester City – Paris Saint-Germain

We beginnen op de dinsdag van de Champions League. ‘El Cashico’ werd dit duel al gekscherend genoemd, omdat het twee van de rijkste clubs van Europa betreft. Maar die twee clubs, Manchester City en Paris Saint-Germain, hebben wel veel kwaliteit ingekocht. Vorige week verdeelden ze in Parijs al vier goals onderling, met een 2-2 eindstand. Nu verwacht ik weer een open wedstrijd, met dus een goede kans om de 1.51 op ‘beide teams scoren’ te verzilveren bij bookmaker 888sport.

Real Madrid – VfL Wolfsburg

Deze wedstrijd noemen is al bijna het doodvonnis tekenen van Real Madrid. Vorige week ging De Koninklijke met 2-0 onderuit bij VfL Wolfsburg. Real zal dus vol op de aanval moeten, maar weet ook dat één tegengoal dodelijk kan zijn. Wolfsburg liet vorige week al zien dat het kan toeslaan op de counter. Nu moet Real Madrid zelfs ruimtes laten als het vol op de aanval gaat. 1.80 staat hier op beide teams scoren.

Atlético Madrid – FC Barcelona

Op de woensdag zien we twee van de in totaal nog zes (!) Spaanse clubs in Europese actie deze week. FC Barcelona ontsnapte vorige week door twee goals van Luis Suarez tegen Atlético Madrid: 2-1. Dat betekent dat Atlético op zoek moet naar een goal en er dus ruimte zal komen op het veld. Eén goal kan de hele wedstrijd al open gooien. Bovendien eindigden de drie eerdere duels tussen Barça en Atlético op drie keer 2-1 voor FC Barcelona. Beide teams scoren, staat hier op 1.84.

Sevilla – Athletic Bilbao

Ook in de Europa League is er een Spaans duel. Sevilla gaat voor drie toernooizeges op een rij in de Europa League. Vorige week zette de ploeg van trainer Unai Emery een goede stap door met 2-1 uit bij Athletic Bilbao te winnen. De laatste weken vallen de goals ook redelijk makkelijk bij competitieduels van beide ploegen. Sevilla toonde zondag tegen Valencia ook een kwetsbare defensie te hebben, ze verloren met 2-1. 1.70 is de notering op dat beide teams scoren.

Liverpool – Borussia Dortmund

De lichte favoriet voor de eindzege in de Europa League is niet titelhouder Sevilla, maar Borussia Dortmund. Die ploeg moet dan nog wel afrekenen met zijn voormalig trainer Jürgen Klopp en zijn team Liverpool. Vorige week werd het in Dortmund 1-1. Nu moet de Duitse club dus minimaal scoren op Anfield Road. De voortekenen op ‘beide teams scoren’ zijn sowieso goed bij dit duel. Want Liverpool én Borussia Dortmund zouden die weddenschap hun afgelopen vijf duels hebben uitbetaald bij 888sport.

Programma Champions League

Dinsdag 12 april
20.45 Real Madrid – VfL Wolfsburg
20.45 Manchester City – Paris Saint-Germain

Woensdag 13 april
20.45 Atlético Madrid – FC Barcelona
20.45 Benfica – Bayern München

Programma Europa League

Donderdag 14 april
21.05 Sevilla – Athletic Bilbao
21.05 Liverpool – Borussia Dortmund
21.05 Sparta Praag – Villarreal
21.05 Shakhtar Donetsk – Sporting Braga